Transparència en l'ús de la informació

Qui som?

RightSupply és una plataforma en línia per a la creació i anàlisi d'informes i índexs de sostenibilitat per a organitzacions. L'adreça de la nostra pàgina web és: http://www.rightsupply.net. i ha estat creat per l'equip de consultors experts d'Ecomundis Communication & Sustainability en resposta a la necessitat d'avaluació ambiental dels proveïdors en la cadena de valor empresarial i especialment en les relacions B2B.

Quines dades recopilem i per què les recollim?

La plataforma recull exclusivament dades que permeten als USUARIS AUTORITZATS*conèixer i informar sobre els seus índexs de sostenibilitat i informa que aquests mateixos usuaris generen a la Plataforma RightSupply ;  cada organització de l'usuari, responsable de la veracitat de les dades introduïdes a través dels qüestionaris o formularis habilitats a aquest efecte.

Un cop emplenats i emplenats els qüestionaris, podran ser verificats, mitjançant un procediment tècnic d'avaluació i atenció de compliment normatiu per part dels serveis d'Ecomundis Consulting o validats per un tercer. En ambdós casos les condicions i terminis s'establiran en cada cas mitjançant contracte privat entre ambdues parts.

Autoritzacions d'accés a la informació
USUARIS AUTORITZATS PER LA VOSTRA ORGANITZACIÓ PER CONÈIXER ELS VOSTRES INFORMES I ÍNDEXS DE SOSTENIBILITAT

Com a organització d'usuaris d'aquesta plataforma, sempre que generi un nou registre o informació mitjançant un formulari, la seva empresa tindrà l'opció de controlar quins altres usuaris tindran accés a cadascun dels seus propis i autogenerats Informes i Índexs de Sostenibilitat per part del seu usuari. En concret, és possible que la vostra empresa pugui optar a:

  1. No fer-los públics i utilitzar la plataforma només per conèixer en privat el seu índex de sostenibilitat provisional i generar un Informe Preliminar de Sostenibilitat. Aquest accés està limitat a tres mesos.*
  2. Fes-los públics només a determinats clients o usuaris concrets registrats autoritzats per la teva pròpia organització, per la qual cosa concedirà accés privat. També pot ser que siguin clients propis, els usuaris que convidin a la seva organització a completar el Qüestionari de Sostenibilitat en el seu procés d'avaluació de proveïdors.
  3. Fer-los públics a la Xarxa d'Usuaris de la Plataforma RightSupply com a acció de transparència i reputació social corporativa (només per a informes realitzats amb verificació de continguts).
  4. Obriu el mode Informe o els informes públics de la mateixa plataforma mitjançant accés gratuït a l'enllaç (només per als informes completats amb verificació de contingut).

* Excepte que la seva organització sol·liciti el Certificat de Conformitat RS 26000 que verifica el seu Índex de Sostenibilitat i Informe durant un any, mitjançant un procés de verificació o validació en el següent enllaç de contractació. 

Mitjans i imatges proporcionades

Les imatges que la seva organització insereix a la plataforma han d'estar lliures de drets de divulgació, sent l'empresa encarregada de complir amb els corresponents drets d'imatge d'aquelles persones que hi puguin aparèixer.

Ús de formularis de contacte

  • RESPONSABLE: ECOMUNDIS EDITORIAL, S.L. (d'ara endavant, ECOMUNDIS)
  • FINALITAT: Respondre a les preguntes que es fan a través dels formularis de contacte web.
  • LEGITIMACIÓ: Legitimació per consentiment de l'interessat facilitat a través dels formularis de contacte web.
  • DESTINACIONS: No es transferiran dades a tercers, llevat d'autorització expressa o obligació legal.
  • DRETS: Accés, rectificació i supressió de dades, portabilitat de dades, limitació i oposició al seu tractament, transparència i dret a no sotmetre's a decisions individuals automatitzades, tal com s'explica en la informació addicional.
  • INFORMACIÓ ADDICIONAL: La informació addicional i detallada sobre protecció de dades es pot trobar a la Política de Privacitat.

La nostra política d'empresa no ens permet compartir les dades facilitades sense autorització prèvia. L'organització es reserva el dret de realitzar valoracions globals i estudis estadístics amb el conjunt de dades proporcionades per totes les organitzacions de forma agrupada però mai associada a empreses concretes o nominalment. 

 

Durant quant de temps guardem les teves dades?

EL SUBMINISTRAMENT DRET garantirà la integritat i el fitxer de les dades durant un mínim de 5 anys després de l'extinció de qualsevol obligació contractual entre les dues parts. 

Dret d'esborrat de dades

La vostra organització té dret a realitzar o sol·licitar la supressió o supressió de totes les dades associades a la vostra organització en qualsevol moment. 

Com guardem les teves dades?

RIGHT SUPPLY garanteix la seguretat de les dades i el xifrat mitjançant encriptació SSL i només funciona en servidors segurs. El sistema realitza dos tipus de còpia de seguretat internament i externament al servidor sota control diari per garantir la recuperació de dades.

Política de privacitat i protecció de dades personals

COM TRACTEM LES SEVES DADES PERSONALS?

A través de la POLÍTICA DE PRIVACITAT establim com es gestionaran les seves dades personals en aquest lloc web. És imprescindible que primer el llegiu i després l'accepteu abans de continuar navegant.

En compliment del que estableix la normativa de Protecció de Dades aplicable i d'acord amb el principi de transparència, pretenem que qualsevol informació i comunicació relativa al tractament de les seves dades personals sigui fàcilment accessible i comprensible per a qualsevol usuari. Per a això, ECOMUNDIS EDITORIAL,SL (d'ara endavant, ECOMUNDIS)com a responsable del tractament, l'informa que les dades obtingudes a través del seu lloc web (www.rightsupply.net) seran tractades d'acord amb la legislació vigent.

La finalitat del tractament de les seves dades és informar-lo sobre els nostres serveis, donar-li d'alta a la nostra Newsletter si ha decidit subscriure's, enviar-li el pressupost en línia que ha sol·licitat i respondre les preguntes que ens ha fet a través del nostre formulari web de contacte.

Els serveis que s'ofereixen a través de la pàgina web només estan disponibles per a adults. Per tant, aquells que no compleixin aquesta condició s'han d'abstenir de facilitar informació personal al nostre formulari de contacte. 

ECOMUNDIS l'informa que les dades personals recollides a través dels diferents formularis existents en el lloc web (formulari web de contacte, formulari de subscripció newsletter, sol·licitud de pressupost en línia) s'inclouran en fitxers específics de l'Organització que formen part del Registre d'Activitats de Tractament d'ECOMUNDIS, comprometent-se a tractar-les amb estricta confidencialitat, mantenint el secret adequat i garantint les mesures de seguretat adequades.

L'informem que no es transferiran dades a tercers ni es faran transferències internacionals de dades, llevat que ho exigeixi la llei.

L'empresa informa de la seva POLÍTICA DE COOKIES,complint així amb el que estableix l'article 22.2 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

INFORMACIÓ COMPLETA SOBRE EL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS

Seguint els principis de legalitat, lleialtat i transparència, et donem a la teva disposició aquesta POLÍTICA DE PRIVACITAT.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

  • NOM FISCAL:ECOMUNDIS EDITORIAL,SL
  • C.I.F.: B-63593578
  • DOMICILI FISCAL: CarrerPau Claris, 23 08292 Esparreguera
  • CORREUELECTRÒNIC : administracion@ecomundis.com
  • TELÈFON DE CONTACTE:93777623
  • Societat Espanyola inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona. Any 2004.

AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES SEVES DADES PERSONALS?

A ECOMUNDIS processem la informació que ens faciliteu amb la finalitat de:

  • Apunta't a la nostra Newsletter si has decidit subscriure't a ella.
  • Realitzar activitats promocionals i publicitàries per qualsevol mitjà, incloent-hi l'enviament de missatges comercials per SMS, correu electrònic i correu postal, que puguin ser del seu interès, a partir de les dades facilitades mitjançant l'emplenament de qualsevol dels nostres formularis, així com els derivats de la relació comercial. Així mateix, processem les dades relatives a l'usuari navegant per aquest lloc web (IP i hàbits de navegació) per millorar l'experiència de l'usuari en la navegació. (Per dur a terme aquest tipus d'activitat, CAVALA es compromet a sol·licitar a l'usuari amb antelació el seu consentiment per fer-ho).
  • Contesta les teves preguntes a través del nostre formulari web de contacte.
  • Envia't un pressupost online quan ho has sol·licitat prèviament a través del nostre formulari de sol·licitud de "pressupost online".

L'usuari serà responsable, en tot cas, de la veracitat de les dades facilitades, de ser responsable de comunicar qualsevol modificació en les seves, i de ser ECOMUNDIS exempt de qualsevol tipus de responsabilitat en aquest sentit.

QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES?

La base legal per al tractament de les seves dades personals és la següent:

  • Execució d'un contracte de prestació de serveis, en el cas que vostè és client, empleat o proveïdor.
  • Consentiment de l'interessat facilitat en el lloc web, sol·licitud o consulta a través de qualsevol dels nostres formularis web.

Les dades que sol·licitem són adequades, pertinents i estrictament necessàries i, en cap cas, vostè està obligat a facilitar-nos-les, però la seva no comunicació pot afectar la finalitat del servei o la incapacitat de prestar-lo.

El termini per a la retenció de les dades recollides i tractades serà limitat. Aquest termini serà necessari per complir amb les obligacions legals imposades a ECOMUNDIS d'acord amb les diferents normatives aplicables.

En qualsevol cas, ECOMUNDIS recull exhaustivament els períodes de retenció dels diferents documents en el seu poder en el seu registre d'activitats de tractament segons la seva tipologia.

Les dades personals facilitades es conservaran durant el temps que es mantingui la relació comercial o fins que l'interessat sol·liciti la seva supressió.

SUBSCRIPCIÓ NEWSLETTER

  • En el cas que autoritzi la seva subscripció al Butlletí ECOMUNDIS, li facilitarem informació sobre els nostres productes i serveis a través de diversos mitjans, correu electrònic o a través de trucades telefòniques.
  • La subscripció al Butlletí ECOMUNDIS pot implicar l'ús de les seves dades personals per posar a disposició publicitat personalitzada relacionada amb els nostres productes i serveis a través de correus electrònics, o trucades telefòniques.
  • També pot donar-se de baixa a través de l'apartat newsletter del lloc web en qualsevol moment, així com seguint les instruccions proporcionades en cada comunicació.

QUINS SÓN ELS TEUS DRETS?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si ECOMUNDIS tracta les seves dades personals. El responsable del tractament facilitarà els drets de l'interessat en virtut dels articles 15 a 22 RGPD (UE) 2016/679 i els articles 12 a 18 de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i garantia de drets digitals:

  • Dret d'accés de l'interessat:L'interessat tindrà dret a obtenir des del responsable del tractament la confirmació de si s'estan tractament o no dades personals relatives a ell o a ella i, en aquest cas, el dret d'accés a les dades personals específiques que s'estan tractament.
  • Dret de rectificació:L'interessat tindrà dret a obtenir sense demora indeguda del responsable del tractament la rectificació de les dades personals inexactes relatives a ell. Tenint en compte les finalitats del tractament, l'interessat tindrà dret a tenir emplenades les dades personals incompletes, fins i tot mitjançant una declaració addicional.
  • Dret a suprimir ("dret a l'oblit"): L'interessat tindrà dret a obtenir sense demora indeguda del responsable del tractament la supressió de les dades personals que li concerneixen, que estaran obligades a eliminar, entre altres motius, dades personals que ja no siguin necessàries en relació amb les finalitats per a les quals van ser recollides o tractades d'una altra manera.
  • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament:L'interessat tindrà dret a obtenir del responsable del tractament la limitació del tractament de les dades quan es compleixi qualsevol cas concret.
  • Dret a oposar-se altractament: L'interessat pot oposar-se al tractament del tractament de les seves dades personals.
  • Dret a la portabilitat deles dades: L'interessat tindrà dret a rebre les dades personals en poder seu, que hagi facilitat a un responsable del tractament, en un format estructurat, d'ús comú i llegible mecànicament, i a transmetre-les a un altre responsable del tractament sense ser impedit pel responsable del tractament al qual se'ls va proporcionar.

Pots exercir els teus drets escrivint a ECOMUNDIS a: administracion@ecomundis.com

L'informem que també té dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment, sense afectar la licitud del tractament en funció del consentiment previ a la seva retirada.

ECOMUDIS informa als usuaris que, si han sol·licitat l'enviament de missatges comercials o alertes en format electrònic, podran donar-se de baixa d'aquest tipus de comunicacions a través del correu electrònic administracion@ecomundis.com

Té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considera que les seves dades no han estat degudament a càrrec, al carrer Jorge Juan, 6, 28001 – Madrid.

QUIN ÉS L'ORIGEN DE LES SEVES DADES?

Les dades personals que tractem a CAVALA poden venir de les següents fonts:

  • BBDD pròpia de l'Organització, elaborada amb dades de clients de l'Organització.
  • Contactes obtinguts a través del formulari de contacte de la nostra pàgina web.
  • Contactes obtinguts a través de la sol·licitud en línia del formulari de cotització.
  • Contactes obtinguts a través de la subscripció d'un usuari a la nostra Newsletter.
  • Dades i informació proporcionada a través de qüestionaris de sostenibilitat.

Les categories de dades cobertes en formularis web són dades identificatives utilitzades per obtenir informació comercial (nom i cognoms, número de telèfon i adreça de correu electrònic).

ECOMUNDIS no tracta dades especialment protegides.

QUINA NORMATIVA HEM APLICAT PER PROTEGIR LES SEVES DADES?

L'informem que per adaptar la nostra pàgina web a les necessitats vigents, hem utilitzat la següent normativa aplicable:

  • Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, de protecció de persones físiques (RGPD).
  • Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i garantia de drets digitals.
  • Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

ECOMUNDIS es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privacitat d'acord amb la legislació aplicable en tot moment, que informarà degudament al lloc web. Animem a l'Usuari a revisar-la periòdicament per estar informat sobre com ECOMUNDIS protegeix la seva informació.

 

Protecció i Drets d'Imatge en Esdeveniments Gravats i Transmesos a Streaming

En el marc del nostre compromís amb el respecte a la privacitat i en compliment amb la normativa espanyola aplicable, incloent el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), aquesta secció de la nostra política de privacitat aborda específicament la protecció i l'exercici dels drets d'imatge dels ponents i possiblement dels assistents en esdeveniments, conferències, seminaris o altres activitats que siguin gravades i/o transmeses en streaming.

1. Finalitat de la Gravació i Difusió: Informem que les sessions i activitats en el context dels nostres esdeveniments poden ser gravades i/o transmeses en directe a través d'internet amb l'objectiu d'ampliar l'abast d'aquestes iniciatives, promoure l'accés al coneixement, i permetre la participació a distància. La gravació i transmissió inclouen, però no es limiten a, imatges, veus, i presentacions dels ponents, així com possibles intervencions dels assistents.

2. Consentiment Exprés: En participar com a ponent en els nostres esdeveniments, se sol·licitarà el seu consentiment exprés per a la gravació i difusió de la seua imatge i veu en el context de l'esdeveniment. Aquest consentiment es recollirà de manera clara i separada d' altres consentiments, especificant els usos que es donaran a les gravacions.

Per als assistents, en inscriure's o entrar al lloc de l'esdeveniment, se'ls informarà de manera visible sobre la gravació i transmissió en streaming, proporcionant l'opció d'evitar àrees on puguin ser gravats si així ho prefereixen.

3. Drets dels Interessats: D'acord amb la normativa de protecció de dades, tots els participants, inclosos ponents i assistents, tenen dret a accedir, rectificar, limitar, oposar-se, suprimir i portar les dades personals proporcionades, que en aquest cas inclouen la seva imatge i veu. Específicament, poden exercir el seu dret a oposar-se a la utilització de la seva imatge o sol·licitar l'eliminació de material específic en el qual apareguin, contactant el responsable de protecció de dades de la nostra organització a través de [inserir contacte].

4. Mesures de Seguretat i Limitació d'Ús: Ens comprometem a utilitzar les imatges i enregistraments únicament per a les finalitats esmentides i a aplicar les mesures de seguretat adequades per protegir aquestes dades personals. No es realitzaran usos diferents ni es transferiran a tercers sense el consentiment explícit dels afectats.

5. No es compromet a no realitzar alteracions en postproducció dels materials registrats ni de forma directa ni utilitzant cap tipus d'eina generativa d'intel·ligència artificial.

Aquesta secció reflecteix el nostre compromís amb la protecció dels drets d'imatge i privacitat de tots els participants en els nostres esdeveniments, garantint un entorn de respecte i seguretat conforme a la legislació espanyola.

 

 

Aquesta Política de Privacitat s'actualitza a partir del 5 de març de 2020.