16 November, 2019

El passat 24 de març, ECOMUNDIS va tenir el plaer d’organitzar les Segones Jornades d’Acció Sostenible a l’EMPRESA, tenint com organització amfitriona ATLL Concessionària de la Generalitat de Catalunya S.A. 
 
L’entrada en aplicació de l’Acord de París Cop21, els objectius de la Unió Europea en matèria de reducció de les emissions de CO2 en un 40% per l’any 2030 respecte de l’etapa preindustrial, la incorporació de la perspectiva del cicle de vida dels productes a la norma ISO 14001:2015 i l’augment del cost de l’energia, fan que les organitzacions emprenguem un camí decidit en matèria d’eficiència energètica i d’implementació o compra d’energies renovables.
Es van posar en valor els aspectes relacionats amb l’Economia Circular i es van detallar els punts claus de les Auditories i Sistemes de Gestió de l’EnergiaAmb aquests continguts, els assistents van poder gaudir de les ponències d’ECOMUNDIS,  l’INSTITUT CATALÀ D’ENERGIA, AENOR, ATLL, CIRCUTOR, ACCIONA GREEN i de l’OFICINA CATALANA DEL CANVI CLIMÀTIC. L’acte va comptar amb la introducció de benvinguda a càrrec del Sr. Alfredo Gutiérrez, Director General de ATLL que va identificar l’eficiència energètica com un dels pilars bàsics de la sostenibilitat en l’organització.
Des d’Ecomundis, agraïm un cop més  l’assistència dels tècnics i responsables de medi ambient d’empresas, així com a tots els ponents que varen fer possible aquesta jornada.

BLOC TÈCNIC INTRODUCTORI 


  • El Sr. Pablo Chamorro, Director dEcomundis i d’Acción Sostenible®, va presentar la perspectiva energètica del Cicle de vida dels productes i serveis. 
  • La Sra. Mariona Coll, Cap d’Unitat d’Indústria de l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunyava introduir la situació, objectius, eines i ajuts disponibles per a leficiència energètica.
  • El Sr. David Beltran, Auditor en Cap dAENOR Catalunyava introduir els elements clau de les Auditories i la Gestió energètica sobre la base de les normes UNE-EN 16247 i ISO 50001:2011.

BLOC DE BENCHMARKING EMPRESARIAL


  • El Sr. Ricard Alcaraz, Cap de Prevenció i Medi Ambient dATLLva exposar la trajectòria dATLL en matèria denergii sostenibilitat.
  • El Sr. Jonathan Azañón, Responsable de Mercats de CIRCUTOR,  va exposar les opcions danàlisis, control i correcció de lenergia a les instal·lacions industrials i als edificis.
  • El Sr. Daniel Bermejo, Delegat comercial a Catalunya dACCIONAva detallar aspectes relacionatamb la comercialització i la certificació de lenergia elèctrica de fonts renovables.  

PONÈNCIA DE CLOENDA


  • El Sr. Salvador Samitier, Cap de l’Oficina del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunyaens va exposar la situació actual en matèria d’emissions de gasos d’efecte hivernacle i la importància de treballar en matèria d’eficiència i estalvi energètic.

Acción Sostenible


La xarxa AcciónSostenible® és una comunitat no associativa d’empreses que col·laborem lliurement en projectes i accions per al desenvolupament d’un nou paradigma de negoci basat en el progrés econòmic i el desenvolupament sostenible. 
Totes les accions dutes a terme es proposen, planifiquen, executen i financen per les mateixes empreses participants que s’hagin involucrat en cada projecte de la comunitat Acción Sostenible®. ECOMUNDIS és l’empresa gestora de les actuacions i els programes juntament amb les empreses amfitriones. 
Coordinadora d’Acción Sostenible®
info@accionsostenible.org – Tel. 93 7777 623 
MISSIÓ I COMPROMÍS
ECOMUNDIS impulsa el valor sostenible, el progrés i la reputació corporativa de les empreses i organitzacions. Motivem el personal, capacitant equips de treball que afrontaran amb èxit els nous reptes davant els grups d’interès i la comunitat.
VISIÓ I TREBALL
Desitgem oferir la millor experiència i serveis d’atenció i assessorament als nostres clients. Compartir coneixements com un equip proper i d’alt rendiment, forma part de la nostra visió com a organització.

ECOMUNDIS EDITORIAL,SL. https://twitter.com/Ecomundis

L’entrada en aplicació de l’Acord de París Cop21, els objectius de la Unió Europea en matèria de reducció de les emissions de CO2 en un 40% per l’any 2030 respecte de l’etapa preindustrial, l’actualització de la norma ISO 14001:2015, amb la incorporació de la perspectiva del cicle de vida dels productes i l’augment del cost de l’energia no renovable, fan que les organitzacions emprenguem un camí decidit en matèria d’eficiència energètica i d’implementació o compra d’energies renovables.
  • Coneixem l’empremta energètica del cicle de vida dels nostres productes i serveis?
  • Quines eines, opcions i ajuts disposem per a treballar amb èxit amb aquests objectius?
  • Com ens poden ajudar les auditories i la gestió energètica?
Amb aquestes incògnites us convidem a les segones Jornades d’Acció Sostenible a l’Empresa, organitzades per Ecomundis i ATLL amb la col·laboració d’AENOR, l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya, CIRCUTOR, ACCIONA GREEN i l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic.

Les inscripcions es realitzen per invitació dirigida als responsables de medi ambient, qualitat, prevenció i directius de les organitzacions interessades.

Aforament limitat a 100 assistents.

Formulario de inscripción
Responsable d’acreditacions:
Vallivana Buenaventura. Tel. 937 777 623